Cătălina este șefa de promoție 2024 a programului de studiu Controlul și expertiza produselor alimentare
Decizia de a pleca din Republica Moldova era evidentă pentru mine încă din treapta liceală, fiind dornică să urmez studii superioare într-o alta țară. USV a fost prima și ultima mea opțiune, o alegere corectă, după cum am constatată în timp.
Facultatea de Inginerie Alimentară nu a fost aleasă de mine în mod întâmplător, ci datorită faptului că este un domeniu mereu relevant, întrucât alimentele sunt o necesitate fundamentală pentru viața omului. Nicio facultate de inginerie nu este ușoară, cu atât mai mult când vii dintr-un liceu unde ai urmat un profil umanist, dar nimic nu este imposibil. La Suceava, am găsit un mediu academic axat pe formarea specialistului de mâine. Profesorii au dat mereu dovadă de profesionalism și ne-au impresionat prin cunoștințele lor legate de inovații și tendințe recente în domeniul ingineriei alimentare.
Mai mult, relația cu profesorii a fost una apropiată; atât eu, cât și colegii mei am primit mereu susținere, încurajare și ajutor ori de câte ori am avut nevoie.